					Participant Agenda		
				VIRTU	Gathering of Leaders JAL Gathering - August 17-19, 2	2020	
					ip and Evangelism in a Distance		
Our usua	l habits of	connection	have been disrupted by			ed world I to responding to Christ's call to make disciples, share	e good news, and love one
	Start	Time	Duration	Location/Zoom Link	Activity (Zoom in Notes)	Description & Tasks	Participant/Presenter
	Mountain		Eastern		D 14 101 1	DAY 1 - August 17	
7:00 AM	8:00 AM	9:00 AM	10:00 AM 60 Min	Chat Room CLICK HERE	Breakfast Chat	Optional chat room available for those who want to meet early. You will need to leave and join main room at the hour.	
8:00 AM	9:00 AM	10:00 AM	11:00 AM 15 Min		Opening Worship	Opening worship offered by a participant in a style of their choosing	Hamblin, Sheldon
8:15 AM	9:15 AM	10:15 AM	11:15 AM 15 Min		Set the Stage	Welcome and walk through norms, agenda, and technology reviewBasecamp -Mission Panel Nominations	All
8:30 AM	9:30 AM	10:30 AM	11:30 AM 30 Min	Main Room CLICK HERE	Group Introductions	Brief introductions, and ALSO hold up one item that helps show your personality.	All
9:00 AM	10:00 AM	11:00 AM	12:00 PM 20 Min		What Must I Leave Behind?	Small Group breakouts to think on what you need to leave behind to be present for the Gathering.  Decide your Walk & Talk pair and swap phone numbers.	All
9:20 AM	10:20 AM	11:20 AM	12:20 PM 10 Min		Group Share & Intro Walk & Talk	Group Share insights on "What Must I Leave Behind?" then intro to Walk & Talk	All
9:30 AM	10:30 AM	11:30 AM	12:30 PM 30 Min	Individual Phones	Walk & Talk	In pairs established during the small groups, participants disconnect from Zoom, call their paired partner and talk a walk (as they are able) while discussing and dreaming "What brings me hope about where this might take my ministry and the church"	All
10:00 AM	11:00 AM	12:00 PM	1:00 PM 1.25 hr	Chat Room CLICK HERE	Mid-Day Break	Optional chat room available for those who wish to keep the conversation going.	
11:15 AM	12:15 PM	1:15 PM	2:15 PM 45 Min		Theological/Theme	30 minute presentation on the theme and theology around it. 15 min Q&A before a period of quiet reflection then small group work.	Holcombe, Matt
12:00 PM	1:00 PM	2:00 PM	3:00 PM 15 Min		Contemplation Time	Time to internally reflect on the theme presentation	
12:15 PM	1:15 PM	2:15 PM	3:15 PM 30 Min	-	Small Group Breakouts	and stretch your legs without Zoom.  Small Groups discuss questions offered by Theology/Theme Presenter.	Preselected Conveners
12:45 PM	1:45 PM	2:45 PM	3:45 PM 15 Min	Main Room CLICK HERE	Group Share	Share reflections from Small Group conversations, OR post a comment thought into the chain on Basecamp	All
1:00 PM	2:00 PM	3:00 PM	4:00 PM 15 Min		Homework & Adjourning Prayer	Create one QUESTION and post into shared Google Form to be read as our early morning litany. Begin nominating people to the Mission Panel on 3rd day. Close the day with Prayer.	All
4:00 PM	5:00 PM	6:00 PM	7:00 PM 2+ hours	Social Time CLICK HERE	Social Time	Optional time for those who want casual	
4:00 PM	5:00 PM	6:00 PM	7:00 PM 2+ hours	Game Time CLICK HERE	Game Time	onversation.  Optional time for those who want to play an online game with others.	
6:00 PM	7:00 PM	8:00 PM	9:00 PM 15 Min	Worship CLICK HERE	Evening Worship	Optional time for evening worship.	
	Start	Time	Duration	Location/Zoom Link	Activity	Description & Tasks	Participant
PST			EST	LIN		DAY 2 - August 18	. artioipant
7:00 AM	8:00 AM	9:00 AM	10:00 AM 1 hr	Chat Room CLICK HERE	Breakfast Chat	Optional chat room available for those who want to meet early. You will need to leave and join main room at the hour.	
8:00 AM	9:00 AM	10:00 AM	11:00 AM 15 Min		Reflection Litany	QUESTIONS created overnight will be read in a psalm-like fashion by two alternating voices as a way of centering back into the day's work.	Bennett, Debra & Greene, Patrick
8:15 AM 8:30 AM			11:15 AM 15 Min 11:30 AM 15 Min	Maio Deary Ol IOV/1955	Overnight Mail Mission Reflection 1	Questions or comments that came up overnight.  Presentation on a strategy that is working with practical steps.	 Haynie, Amy
8:45 AM	9:45 AM	10:45 AM	11:45 AM 15 Min	Main Room CLICK HERE	Mission Reflection 2	Presentation on a strategy that is working with practical steps.	Demo, Gar
9:00 AM	10:00 AM	11:00 AM	12:00 PM 15 Min	1	Contemplation Time	Time to internally reflect on the theme presentation and stretch your legs without Zoom.	
			12:15 PM 30 Min		Small Group Discussion	Small group discussion with suggested questions provided by the Mission Reflection presenters.	All
9:45 AM	10:45 AM	11:45 AM	12:45 PM 1.25 hr	Chat Room CLICK HERE	Mid-Day Break	Optional chat room available for those who wish to keep the conversation going.	
11:15 AM	12:15 PM	1:15 PM	2:15 PM 15 Min		Mid-Day Worship	Offered by a Participant in a style of their choosing	Svobada-Barber, Helen & Schofield-Broadbent,
11:30 AM	12:30 PM	1:30 PM	2:30 PM 30 Min		Bible Study/Group Work	Offered by a Participant in a style of their choosing	Carrie Kim, Yein

	reflect on the theme presentation
and stretch your le	
	ief sample of how the case study All
Main Room CLICK HERE time is structured	
	on their own adaptive challenges All
with each other us	ing the case study model.
	STATEMENT and post into
	rm to be read as our early
	ntinue nominating people to the
	Brd day. Close the day with
Prayer.	
Social Time CHCK HERE	nose who want casual
conversation.	
	nose who want to play an online
game with others.	
6:00 PM 7:00 PM 8:00 PM 9:00 PM 15 Min Worship CLICK HERE Evening Worship (Optional) Optional time for e	vening worship
Start Time Duration Location/Zoom Room Activity Description & Ta	Double in and
	sks Participant 3 - August 19
	•
Chat Room CLICK HERE Wants to.	onnect casually for anyone who
	tted overnight will be read in a DeVaul. Phil &
	by two alternating voices as a Urquidi, Ashley
way of contaring h	
	ack into the day's work.
8:15 AM 9:15 AM 10:15 AM 11:15 AM 15 Min <b>Overnight Mail</b> Questions or comm	ack into the day's work. nents that came up overnight.  All
8:15 AM         9:15 AM         10:15 AM         11:15 AM         15 Min         Overnight Mail         Questions or commended           8:30 AM         9:30 AM         10:30 AM         11:30 AM         30 Min         Mission Panel         3 Peers nominated	ack into the day's work. nents that came up overnight. If throughout the virtual event as By Nomination
8:15 AM         9:15 AM         10:15 AM         11:15 AM         15 Min         Overnight Mail         Questions or commended with the commendation of the commendation	ack into the day's work. nents that came up overnight. If throughout the virtual event as and 'other ideas' that were heard in
8:15 AM 9:15 AM 10:15 AM 11:15 AM 15 Min	ack into the day's work.  ments that came up overnight.  If throughout the virtual event as and 'other ideas' that were heard in didn't have the floor.  All  By Nomination
8:15 AM         9:15 AM         10:15 AM         11:15 AM         15 Min         Overnight Mail         Questions or commodate of the properties of the	ack into the day's work.  ments that came up overnight.  I throughout the virtual event as nd 'other ideas' that were heard in didn't have the floor.  reflect on the theme presentation
8:15 AM 9:15 AM 10:15 AM 11:15 AM 15 Min 8:30 AM 9:30 AM 10:30 AM 11:30 AM 30 Min  9:00 AM 10:00 AM 11:00 AM 12:00 PM 15 Min  Main Room CLICK HERE	ack into the day's work.  ments that came up overnight.  I throughout the virtual event as nd 'other ideas' that were heard in didn't have the floor.  Teflect on the theme presentation gs without Zoom.
8:15 AM         9:15 AM         10:15 AM         11:15 AM         15 Min           8:30 AM         9:30 AM         10:30 AM         11:30 AM         30 Min           9:00 AM         10:00 AM         11:00 AM         12:00 PM         15 Min           9:15 AM         10:15 AM         11:15 AM         12:15 PM         30 Min    Overnight Mail  Mission Panel  Overnight Mail  Mission Panel  Other ministries' a conversations, but and stretch your leading a	ack into the day's work.  ments that came up overnight. It throughout the virtual event as nd 'other ideas' that were heard in didn't have the floor.  reflect on the theme presentation gs without Zoom.  k Starts from Gatherings.  All
8:15 AM         9:15 AM         10:15 AM         11:15 AM         15 Min           8:30 AM         9:30 AM         10:30 AM         11:30 AM         30 Min           9:00 AM         10:00 AM         11:00 AM         12:00 PM         15 Min           9:15 AM         10:15 AM         11:15 AM         12:15 PM         30 Min    Main Room CLICK HERE  Overnight Mail Mission Panel  Overnight Mail Mission Panel  Contemplation Time  Contemplation Time  Stops & Starts  Traditional Stops Reflection and contemplation According to the panel of the pa	ack into the day's work.  ments that came up overnight. If throughout the virtual event as and 'other ideas' that were heard in didn't have the floor.  reflect on the theme presentation gs without Zoom.  & Starts from Gatherings.  Iversation on what you now feel
8:15 AM 9:15 AM 10:15 AM 11:15 AM 15 Min 8:30 AM 9:30 AM 10:30 AM 11:30 AM 30 Min  9:00 AM 10:00 AM 11:00 AM 12:00 PM 15 Min  9:15 AM 10:15 AM 11:15 AM 12:15 PM 30 Min  Main Room CLICK HERE  Overnight Mail Questions or commodified with the properties of the ministries' a conversations, but Contemplation Time Time to internally and stretch your leads to stretch your leads to stretch your leads to stretch your must STOP do you mu	ack into the day's work.  ments that came up overnight.  If throughout the virtual event as not o'ther ideas' that were heard in didn't have the floor.  reflect on the theme presentation gs without Zoom.  & Starts from Gatherings.  Inversation on what you now feel oing based on the theme, and
8:15 AM 9:15 AM 10:15 AM 11:15 AM 15 Min 8:30 AM 9:30 AM 10:30 AM 11:30 AM 30 Min  9:00 AM 10:00 AM 11:00 AM 12:00 PM 15 Min  9:15 AM 10:15 AM 11:15 AM 12:15 PM 30 Min  Main Room CLICK HERE  Overnight Mail Questions or commodified with the properties of the proper	ack into the day's work.  ments that came up overnight. If throughout the virtual event as and 'other ideas' that were heard in didn't have the floor.  reflect on the theme presentation gs without Zoom.  & Starts from Gatherings.  Iversation on what you now feel
8:15 AM 9:15 AM 10:15 AM 11:15 AM 15 Min  8:30 AM 9:30 AM 10:30 AM 11:30 AM 30 Min  9:00 AM 10:00 AM 11:00 AM 12:00 PM 15 Min  9:15 AM 10:15 AM 11:15 AM 12:15 PM 30 Min  Main Room CLICK HERE  Overnight Mail Questions or commodified viother ministries a conversations, but a conversation of time to internally and stretch your leading to the conversation of the conve	ack into the day's work.  ments that came up overnight.  If throughout the virtual event as not o'ther ideas' that were heard in didn't have the floor.  reflect on the theme presentation gs without Zoom.  & Starts from Gatherings.  Inversation on what you now feel oing based on the theme, and
8:15 AM 9:15 AM 10:15 AM 11:15 AM 15 Min  8:30 AM 9:30 AM 10:30 AM 11:30 AM 30 Min  9:00 AM 10:00 AM 11:00 AM 12:00 PM 15 Min  9:15 AM 10:15 AM 11:15 AM 12:15 PM 30 Min  Main Room CLICK HERE  Overnight Mail Questions or commodified with the properties of the prope	ack into the day's work.  ments that came up overnight.  If throughout the virtual event as nd 'other ideas' that were heard in didn't have the floor.  reflect on the theme presentation gs without Zoom.  & Starts from Gatherings.  versation on what you now feel bing based on the theme, and need to START doing based on
8:15 AM 9:15 AM 10:15 AM 11:15 AM 15 Min 9:30 AM 10:30 AM 11:30 AM 30 Min 9:30 AM 10:30 AM 11:30 AM 12:30 PM 15 Min 9:15 AM 10:15 AM 11:15 AM 12:15 PM 30 Min 9:15 AM 10:15 AM 11:15 AM 12:15 PM 30 Min 9:45 AM 10:45 AM 11:45 AM 12:45 PM 15 Min 9:45 AM 10:45 AM 11:45 AM 12:45 PM 15 Min 9:45 AM 10:45 AM 11:45 AM 12:45 PM 15 Min 9:45 AM 10:45 AM 11:45 AM 12:45 PM 15 Min 9:45 AM 10:45 AM 10:45 AM 11:45 AM 12:45 PM 15 Min 9:45 AM 10:45 AM	ack into the day's work.  ments that came up overnight.  If throughout the virtual event as nd 'other ideas' that were heard in didn't have the floor.  reflect on the theme presentation gs without Zoom.  & Starts from Gatherings.  versation on what you now feel bing based on the theme, and need to START doing based on